![]() |
|
Post Reply ![]() |
Page <1234 52> |
Author | |
progmaniaczka ![]() Forum Groupie ![]() ![]() Joined: September 18 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 86 |
![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Wolf Spider ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: August 04 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 1617 |
![]() |
New page (wybaczcie wszyscy to silniejsze ode mnie)
![]() |
|
![]() |
|
Throgh ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: August 11 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 175 |
![]() |
hej ho! hej ho!
Do pracy sie przyszlo ![]() NO no no mamy dziewcze na pokladzie ![]() witamy happy birthday to you ![]() na koncercie nie bylem bo to strasznie daleko ode mnie. Edited by Throgh |
|
don't worry
be happy |
|
![]() |
|
Wolf Spider ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: August 04 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 1617 |
![]() |
Ode mnie też
![]() |
|
![]() |
|
Manunkind ![]() Forum Senior Member ![]() Joined: February 02 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 2373 |
![]() |
O, wreszcie mamy fsred po polsku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Fsred?
![]() |
|
![]() |
|
Manunkind ![]() Forum Senior Member ![]() Joined: February 02 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 2373 |
![]() |
Zapis fonetyczny |
|
![]() |
|
progmaniaczka ![]() Forum Groupie ![]() ![]() Joined: September 18 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 86 |
![]() |
Throgh miło że zauważyłe¶
![]() dziękuje Wam wszystkim jeszcze raz za cieplutkie powitanie ![]() ![]() Czy znacie jakie¶ godne zauważenia audycje radiowe?? (wył±czaj±c minimax?) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
masz ksywę Progmaniaczka a nie znasz audycji panów Piotra Kosińskiego i Artura Chachłowskiego? Oto linki:
Tam można też ściągnąć audycje w formacie *.ogg Jakość dźwięku może nie jest rewelacyjna, ale ja nie narzekam, jestem wychowany na True Norwegian Black Metal
|
|
![]() |
|
Ed_The_Dead ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: April 29 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 4928 |
![]() |
Czy to z gadki o Zmarlym artyscie przeksztalcilo sie w polska edycje Marianny? Nawet "Nowa stronka" sie juz pojawila... Happy Birthday btw
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
No właśnie, wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pablo_P ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: March 20 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 1028 |
![]() |
ech...
|
|
Pablo P.
|
|
![]() |
|
![]() |
Polacy dla polakow przez polakow
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Serdeczne za linki i życzenia
![]() A tak wogóle, czy kto¶ słyszał co¶ na temat audycji(z Panem Jackiem Kurkiem), która będzie w radiu 'M' w niedzielę (chyba o 21) ? |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Manunkind a kto powiedział, że nie znałam
![]() Ps.Kto¶ słyszał o polskim bluesowym radiu? Hehe a 'progmaniaczka'- bije się po głowie za ten nick.. chyba najwyższy czas go zmienić.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pablo_P ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: March 20 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 1028 |
![]() |
czy ja wiem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pablo P.
|
|
![]() |
|
![]() |
Niestety nie da się zmienić nicku bez utworzenia nowego konta, a na to trzeba mieć pozwolenia od administratorów (Maani, M@X, Proglucky, Easy Livin, Useful Idiot, Tony R i chyba ktoś jeszcze). Zresztą wasze nicki są w porzo, ja na swój zupełnie nie miałem pomysłu gdy się rejestrowałem...
Edited by Manunkind |
|
![]() |
|
![]() |
good 2 know, thanks Dude ![]() your nick is cool, BTW ![]() ... cool nick your is ![]() |
|
Pablo P.
|
|
![]() |
|
![]() |
Thanks (I think)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ciesze się, bo i tak nicka bym nie zmieniła
![]() ![]() Je¶li interesuje Was audycja (w radiu 'M' w niedzielę o 21- jak już pisałam) możecie conieco dowiedzieć się o niej na http://www.rock.art.pl/artykuly.php?i=8 Ps. Ja przeczytałam 3 ksi±żki Sapkowskiego- ![]() ![]() Pablo a Ty byłe¶ na wystawie Salvadora Dali, artystów polskich i jaskiń w Katowicach? (pytam Pabla bo wiem że mieszka na Silesji) Ps a może był też kto¶ inny? |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 52> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |