![]() |
|
Post Reply ![]() |
Page <1 4849505152> |
Author | |
Manunkind ![]() Forum Senior Member ![]() Joined: February 02 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 2373 |
![]() |
Czytaj teraz, bo później nie będziesz miał czasu, uwierz mi |
|
"In war there is no time to teach or learn Zen. Carry a strong stick. Bash your attackers." - Zen Master Ikkyu Sojun
|
|
![]() |
|
Manunkind ![]() Forum Senior Member ![]() Joined: February 02 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 2373 |
![]() |
O nie martw się, trzymam się od niego z daleka "Miecz Przeznaczenia" był w porzo, ale jakoś nie ciągnie mnie do Geralta. Za to "Narrenturm" chciałbym przeczytać. Jakoś nie wgryzłem się nigdy w polską fantastykę/sci-fi (wiem, wiem, duży błąd, cudze chwalita, swego nie znata itp.) Za to parę miesięcy temu przeczytałem po raz pierwszy rosyjskie sci-fi - zbiór opowiadań "Mumia Lenina". Znakomita sprawa, naprawdę super wyobraźnia, i mnóstwo bólu historii Rosji, tej młodszej i starszej, między wierszami. |
|
"In war there is no time to teach or learn Zen. Carry a strong stick. Bash your attackers." - Zen Master Ikkyu Sojun
|
|
![]() |
|
Wolf Spider ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: August 04 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 1617 |
![]() |
Jak lubisz Sapka to i Ziemianskiego i Piekare łykniesz bez popitki
![]() |
|
![]() |
|
Ed_The_Dead ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: April 29 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 4928 |
![]() |
Piekare mam zamiar niedlugo ruszyc.... Achaje zreszta tez... jam mlody, cale zycie przede mna.... mam jeszcze czas.... |
|
![]() |
|
Wolf Spider ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: August 04 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 1617 |
![]() |
Jakuba?
![]() Znam, znam a jakże? Ale te jego opowiadanka s± lekko nuż±ce po pewnym czasie... Chociaz numeru z sw. Mikołajem nie zapomne do konca zycia A Dukaja, Ziemianskiego i Piekare młodszy znasz? |
|
![]() |
|
Ed_The_Dead ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: April 29 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 4928 |
![]() |
znasz ty Pilipiuka, starszy panie??
|
|
![]() |
|
![]() |
Ja ze swojej strony pragnalbym zauwazyc, ze jestem maniankiem kasiazek
pana Andrzeja i powracam do nich bezustannie, wole go od np. takiego
Pilcha (wiem bluznie).
ostatnio przeczytalem "Oskara i pania Roze" fantastyczna ksiazka! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
wara od Sapka!!! Jego ksiazki sa nieziemskie i nalepsze na naszym rynku fantastyki... Jedynie Pilipiuk z Jakubem moze dorownac Sapkowi z Geraltem |
|
![]() |
|
![]() |
O ożywiło się troche towarzystwo, powitać, powitać
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Nie chciałem używać brzydkich słów |
|
|
|
![]() |
|
progmaniaczka ![]() Forum Groupie ![]() ![]() Joined: September 18 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 86 |
![]() |
A to w Chorzowie s± lepsze uczelnie niż w Krakowie?
![]() Czy raczej wolałe¶ wyrwać się byle dalej od Rodzinki ![]() ![]() Miecz przeznaczenia akurat czytałam i bardzo mi się podobał ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pablo_P ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: March 20 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 1028 |
![]() |
Manunkind, nie wrociles do glowy czy do ksiazki?
![]() Ja tam Sapkowskiego lubie za ten charakterystyczny styl, swego rodzaju wrecz swojski ale inteligentny IMVHO... Chociaz generalnie nie jestem jakims fanem fantastyki... wylaczam sie z dyskusji - burza u mnie idzie ![]() |
|
Pablo P.
|
|
![]() |
|
![]() |
Niestetyż studiuję daleko od Katowic, a mieszkam jeszcze dalej. A jeśli chodzi o Sapkowskiego, to przeczytałem jedną książkę (Miecz Przeznaczenia) pokiwałem głową ze szczerą aprobatą, zamknąłem ją, odłożyłem (cały czas mówię o książce, nie o głowie Edited by Manunkind |
|
|
|
![]() |
|
Pablo_P ![]() Forum Senior Member ![]() ![]() Joined: March 20 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 1028 |
![]() |
a ja przeczytalem jakies 7 jego ksiazek ![]() a na wystawie niestety nie bylem, jakos tak mnie ominela... a tak w ogole to mieszkam w malopolsce ale duzo czasu spedzam na Slasku, studiuje w Chorzowie a w Katowicach chyba bywam czesciej niz na uczelni ![]() ![]() ![]() wlasnie wczoraj zaczelismy nowy semestr... NEW PAGE!!! ![]() |
|
Pablo P.
|
|
![]() |
|
progmaniaczka ![]() Forum Groupie ![]() ![]() Joined: September 18 2005 Location: Poland Status: Offline Points: 86 |
![]() |
Ciesze się, bo i tak nicka bym nie zmieniła
![]() ![]() Je¶li interesuje Was audycja (w radiu 'M' w niedzielę o 21- jak już pisałam) możecie conieco dowiedzieć się o niej na http://www.rock.art.pl/artykuly.php?i=8 Ps. Ja przeczytałam 3 ksi±żki Sapkowskiego- ![]() ![]() Pablo a Ty byłe¶ na wystawie Salvadora Dali, artystów polskich i jaskiń w Katowicach? (pytam Pabla bo wiem że mieszka na Silesji) Ps a może był też kto¶ inny? |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Thanks (I think)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
good 2 know, thanks Dude ![]() your nick is cool, BTW ![]() ... cool nick your is ![]() |
|
Pablo P.
|
|
![]() |
|
![]() |
Niestety nie da się zmienić nicku bez utworzenia nowego konta, a na to trzeba mieć pozwolenia od administratorów (Maani, M@X, Proglucky, Easy Livin, Useful Idiot, Tony R i chyba ktoś jeszcze). Zresztą wasze nicki są w porzo, ja na swój zupełnie nie miałem pomysłu gdy się rejestrowałem...
Edited by Manunkind |
|
![]() |
|
![]() |
czy ja wiem? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pablo P.
|
|
![]() |
|
![]() |
Manunkind a kto powiedział, że nie znałam
![]() Ps.Kto¶ słyszał o polskim bluesowym radiu? Hehe a 'progmaniaczka'- bije się po głowie za ten nick.. chyba najwyższy czas go zmienić.. ![]() |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 4849505152> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |